Mainoskoodin käyttöönotto

Mainosten määrittäminen sivustolle

Valitseminen mainosyksiköiden ja automaattisten mainosten välillä

Kun AdSense-tilisi on aktivoitu, voit määrittää mainoksia sivustollesi. Voit tehdä tämän joko mainosyksiköiden tai automaattisten mainosten avulla.

Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten avulla AdSense-julkaisijat voivat aloittaa mainosten näyttämisen helposti ja nopeasti.

Automaattisten mainosten käytöllä on seuraavia etuja:

• Automaattisuus: Google selvittää puolestasi, mitä mainoksia näytetään ja missä niitä näytetään. Näin sinulla jää enemmän aikaa hyvän sisällön luomiseen.
  • Yksinkertaisuus: Voit hallinnoida kaikkia mainoksiasi kerralla helposti.
  • Kätevyys: Automaattiset mainokset toimivat niin mobiililaitteilla, tietokoneilla kuin tableteillakin ja tarjoavat hyvän mainosten kattavuuden sivuillasi.

Lue lisätietoja automaattisten mainosten määrittämisestä.

Huomioi seuraavat seikat käyttäessäsi automaattisia mainoksia:

• Automaattiset mainokset ovat nimensä mukaisesti automaattisia, joten Google valitsee niille tehokkaimmat mainoksen sijoittelut.
  • Google näyttää automaattisia mainoksia vain silloin, kun ne ovat todennäköisesti tehokkaita ja tarjoavat hyvän käyttökokemuksen.

Mainosyksiköt

Mainosyksiköt on tarkoitettu AdSense-julkaisijoille, jotka haluavat hallita mainostensa sijoittelua.

Mainosyksiköiden käytöstä on seuraavia etuja:

• Hallittavuus: Voit valita haluamasi vaihtoehdot useiden eri mainostyyppien ja ‑kokojen valikoimasta ja sijoittaa mainokset tarkalleen haluamaasi paikkaan sivuillasi.

Lue lisätietoja mainosyksikön luomisesta.

Huomioi seuraavat seikat käyttäessäsi mainosyksiköitä:

• Mainosyksiköitä käytetään manuaalisesti, joten sinun on muistettava sijoittaa ne kaikille sivuillesi, joilla haluat mainosten näkyvän.
  • Muista, että mainosyksikön sijoitteluun liittyy sääntöjä. Sinun on varmistettava, että mainoksesi noudattavat AdSensen ohjelmasääntöjä.
  • Jotkin mainosmuodot (kuten ankkuri- ja vinjettimainokset) eivät ole käytettävissä mainosyksiköiden kanssa.
Oletko WordPress.orgin käyttäjä? Ohjeita AdSense‑koodin lisäämiseen.