Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Opsæt annoncer på dit website

Du kan enten lade Google placere annoncer for dig, eller du kan selv placere annonceenheder manuelt. #autoads #adunits

Når din AdSense-konto er aktiveret, er du klar til at konfigurere annoncer på dit website. Der er to måder, du kan gøre dette på: Automatiske annoncer eller annonceenheder.

Automatiske annoncer

Automatiske annoncer er en hurtig og nem metode for nye AdSense-udgivere til at komme i gang med annoncevisning.

Vælg automatiske annoncer, hvis du vil have:

• Automatisering: Google finder ud af, hvilke annoncer der skal vises, og hvor de skal vises, hvilket giver dig frihed til at fokusere på at skabe godt indhold.
  • Enkelhed: Du styrer alle annoncerne ved blot at vippe en kontakt.
  • Bekvemmelighed: Automatiske annoncer fungerer på både computere og mobilenheder og giver en god annoncedækning på dine sider.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer automatiske annoncer.

Her er nogle ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med automatiske annoncer:

• Da automatiske annoncer er automatiske, vælger Google de mest effektive annonceplaceringer til dine annoncer.
  • Google viser kun automatiske annoncer, når det er sandsynligt, at de er effektive og giver en god brugeroplevelse

Annonceenheder

Annonceenheder er det rigtige valg for de AdSense-udgivere, der vil have fuld kontrol over placeringen af deres annoncer.

Vælg annonceenheder, hvis du vil:

• Kontrol: Vælg mellem en række annoncetyper og -størrelser, og placer annoncerne, præcis hvor du vil have, at de skal vises på dine sider.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en annonceenhed.

Her er nogle ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med annonceenheder:

• Annonceenheder er manuelle, så husk at placere dem på alle de sider, hvor du ønsker at vise dine annoncer.
  • Husk, at der er regler for, hvor du kan placere annonceenheder. Det er op til dig at sikre, at dine annoncer overholder AdSense-programpolitikkerne.
  • Visse annonceformater, f.eks. anker- og vignetannoncer, er ikke tilgængelige for annonceenheder.
Tip! Er du WordPress-bruger? Få hjælp til at tilføje AdSense-koden.