Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

AdSense-dataan pääsyn hallinta Analyticsissa

Jos jaat Analytics-datasi muille, voit silti pitää AdSense-datasi yksityisenä. Voit tehdä tämän jollakin alla olevista tavoista.

Datarajoitus

Voit rajoittaa käyttäjien tai ryhmien pääsyä AdSense-tulodataasi asettamalla heille Ei tulomittareita ‑datarajoituksen Analyticsissa. Lue lisää [GA4] pääsyoikeuksien ja datarajoitusten hallinnasta.

Alamittauskokonaisuudet ja koostemittauskokonaisuudet

Lähdemittauskokonaisuuden sijasta voit linkittää AdSenseen alamittauskokonaisuudet tai koostemittauskokonaisuudet, joille haluat antaa pääsyn AdSense-dataan. Huom. Jos linkität lähdemittauskokonaisuuden, myös kaikki alamittauskokonaisuudet ja koostemittauskokonaisuudet saavat pääsyn AdSense-dataan. Lue lisää [GA4] alamittauskokonaisuuksista ja [GA4] koostemittauskokonaisuuksista.