Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

AdSense per a vídeo (AFV)

Directrius de publicitat en vídeo HTML5

AdSense i Google Ad Manager admeten la publicitat de vídeo HTML5. Aquestes directrius proporcionen una sèrie de recursos per donar suport a l'obtenció d'ingressos amb vídeo HTML5.

Opcions del reproductor de vídeo

Utilitzar un reproductor de vídeo extern HTML5 compatible amb l'SDK HTML5 IMA3 de Google

Molts reproductors de vídeo externs ja són compatibles amb HTML5 i amb els anuncis de vídeo que publiquen Google Ad Manager, Ad Exchange Video i AdSense per a vídeo. Si ja treballeu amb un reproductor de vídeo d'un dels nostres partners de tecnologia de vídeo, poseu-vos en contacte amb el seu equip d'assistència per assegurar-vos que teniu la configuració necessària per a HTML5.

Utilitzar Video.js amb el connector de l'SDK HTML5 IMA3 de Google

Podeu utilitzar Video.js, un reproductor de vídeo HTML5 de codi obert i el connector de l'SDK d'IMA per obtenir ingressos amb els anuncis de vídeo que publiquen Google Ad Manager, Ad Exchange Video i AdSense per a vídeo.

Utilitzar un reproductor de vídeo compatible amb VAST i VPAID 2 JS

Si teniu un reproductor de vídeo HTML5 compatible amb VAST i VPAID 2 JS, podeu continuar fent servir els anuncis d'Ad Exchange Video i AdSense per a vídeo utilitzant l'etiqueta de l'adaptador d'IMA i afegint-hi el paràmetre &type=js.

Utilitzar un reproductor de vídeo personalitzat

Si heu creat el vostre reproductor de vídeo HTML5 des de zero, heu d'integrar l'SDK HTML5 IMA3 per continuar obtenint ingressos amb els anuncis de vídeo de Google. Trobareu un codi de mostra que podeu baixar per ajudar-vos a començar.

Limitació del vídeo en pantalla completa

L'SDK d'IMA per a HTML5 admet el mode de pantalla completa simulada, que es pot utilitzar en alguns formats web per a mòbils, com ara els vídeos i els intersticials amb recompensa. La creativitat de pantalla completa no és compatible amb les creativitats de display HTML5.

Gestió publicitària de creativitats

Allotjament i transcodificació de creativitats d'Ad Manager

Els elements de creativitat de vídeo que es pengen a Ad Manager es transcodifiquen i s'allotgen automàticament en formats compatibles amb HTML5, com MPEG4 i WebM.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda