Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledninger i optimering til forskellige enheder

Optimeringer til mobilwebbet

Få brugerne til at udvise engagement på en hvilken som helst enhed

Lige som det er vigtigt at have et mobilvenligt website, er det også vigtigt at give din mobilmålgruppe en god brugeroplevelse. Når du fokuserer på designet af dit mobilwebsite, dets indhold og annonceplaceringer, kan du øge brugerengagementet. Det kan på længere sigt medføre øget omsætning via mobilannoncer.

Tips!

Her er nogle af de bedste tips i forbindelse med optimering til mobilinternettet:

Placer en annonceenhed på 320 x 100 over skillelinjen

Når du vælger annonceenheden på 320 x 100, giver du også mulighed for, at displayannoncer på 320 x 50 kan konkurrere om at blive vist, og det kan føre til højere RPM. Placering af disse store mobilbannere på dit website kan også øge indtjeningen via øgede klikrater.

Vi anbefaler, at du placerer din annonceenhed på 320 x 100 over skillelinjen. Vores undersøgelser har vist, at den mest værdifulde annonceposition er lige over skillelinjen. Få flere oplysninger i Googles The Importance of Being Seen (på engelsk).

Vidste du det?

61 % af brugerne svarede, at de hurtigt går videre til et andet website, hvis de ikke med det samme finder det, de ønsker, på et mobilwebsite. Kilde: What Users Want Most from Mobile Sites Today (på engelsk)

Brug den mobiloptimerede annonceenhed på 300 x 250 under skillelinjen

Annonceenheden på 300 x 250 har en populær størrelse og bruges af annoncører i hele verden. Det har ført til et stort antal annoncer og øget konkurrence. Det betyder, at du med en velplaceret annonceenhed på 300 x 250 kan opnå større RPM og potentielt set øge din indtjening.

Googles undersøgelser har vist, at en annonceenhed på 300 x 250, som er placeret lige under skillelinjen, kan generere en synlighedsgrad på omtrent 50 %, hvilket kan bidrage til at maksimere effekten af din annonceplads. Få flere oplysninger i Googles The Importance of Being Seen (på engelsk).

Vidste du det?

Data for Aktiv visning kan hjælpe dig med at identificere og maksimere din værdifulde beholdning under skillelinjen. Kilde: The Importance of Being Seen (på engelsk)

Reducer indlæsningstiden for dine mobilsider

I en nylig Google-afstemning med 570 respondenter svarede næsten halvdelen, at den største frustration for dem var at vente på indlæsning af langsomme sider ved søgning på mobilinternettet. Nu hvor der foretages flere Google-søgninger på mobilenheder end på computere, er det afgørende at have en hurtig mobilside.

Vi anbefaler dig at gøre følgende for at reducere indlæsningstiden for dine mobilsider:

Vidste du det?

40 % af brugerne forlader et website, hvis det tager mere end tre sekunder at indlæse det. Kilde: Mobile Apps: What Consumers Really Need and Want (på engelsk).

Få flere tips til optimering til forskellige skærmstørrelser i vores Vejledning i implementering af løsninger med henblik på optimering til forskellige enheder.
Eksempel på optimeringer af faktaarket om dit mobilwebsite Nem optimering til dit mobilwebsite
Hvis du vil have mere hjælp til optimering af dit mobilwebsite, kan du downloade vores ensidesbrochure med tips og optimale løsninger: Simple optimizations for your mobile site