Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Directrius sobre els dispositius multipantalla

Optimitzacions del web per a mòbils

Implicar els usuaris en qualsevol dispositiu

A més de tenir un lloc web adaptat per a mòbils, és important oferir una bona experiència d'usuari per al públic de dispositius mòbils. Centrar-vos en el disseny, el contingut i els emplaçaments d'anuncis del vostre lloc web per a mòbils pot ajudar-vos a augmentar la implicació dels usuaris. Al seu torn, això podria comportar un increment dels ingressos per publicitat per a mòbils a llarg termini.

Consells

Tot seguit us oferim alguns consells per ajudar-vos a optimitzar el web per a mòbils:

Emplaçar un bloc d'anuncis de 320 x 100 a la meitat superior de la pàgina

Si trieu el bloc d'anuncis de 320 x 100, els anuncis de display de 320 x 50 també podran competir per mostrar-s'hi, de manera que podreu aconseguir RPM més alts. Si emplaceu aquests grans bàners per a mòbils al vostre lloc web, també podeu augmentar els guanys gràcies a ràtios de clics d'entrada més elevades.

Us recomanem que emplaceu el bloc d'anuncis de 320 x 100 a la meitat superior de la pàgina. El nostre estudi mostra que la posició d'anunci més valuosa és just al damunt de la meitat de la pàgina. Per obtenir més informació, consulteu l'estudi La importància de ser vist de Google.

Sabíeu que…

El 61% dels usuaris va dir que, si no trobaven immediatament el que cercaven en un lloc web per a mòbils, recorrien ràpidament a un altre lloc web. Font: Què és el que més volen les usuaris actuals de llocs web per a mòbils

Utilitzar el bloc d'anuncis de 300 x 250 optimitzat per a mòbils a la meitat inferior de la pàgina

El bloc d'anuncis de 300 x 250 és una mida d'anunci popular utilitzada per anunciants de tot el món, cosa que ha comportat un augment dels anuncis disponibles i de la competència. Això vol dir que un bloc d'anuncis de 300 x 250 ben emplaçat pot tenir un RPM més elevat i, per tant, pot incrementar els vostres guanys.

Un estudi de Google ha mostrat que un bloc d'anuncis de 300 x 250 emplaçat just a sota de la meitat de la pàgina podria generar un percentatge de visibilitat aproximat del 50%, cosa que us ajudarà a maximitzar l'impacte del vostre espai publicitari. Per obtenir més informació, consulteu l'estudi La importància de ser vist de Google.

Sabíeu que…

Les dades d'Active View us poden ajudar a identificar i maximitzar el vostre valuós inventari de la meitat inferior de la pàgina. Font: La importància de ser vist

Reduir el temps de càrrega de la pàgina per a mòbils

En una enquesta recent de Google a 570 persones, gairebé la meitat va indicar que la seva frustració principal quan navegaven pel web per a mòbils era haver d'esperar que es carreguessin les pàgines lentes. Ara que es fan més cerques a Google des de dispositius mòbils que des d'ordinadors, és molt important tenir pàgines per a mòbils ràpides.

Per reduir els temps de càrrega de la pàgina, us recomanem que:

Sabíeu que…

El 40% dels usuaris abandonen un lloc web si tarda més de tres segons a carregar-se. Font: Aplicacions mòbils: el que realment necessiten i volen els consumidors

Per obtenir més consells d'optimització multipantalla, consulteu la nostra Guia d'implementació multipantalla.
Exemple d'optimitzacions per a la pàgina resum del vostre lloc web per a mòbils. Optimitzacions senzilles per a un lloc web per a mòbils
Per obtenir més ajuda sobre l'optimització del vostre lloc web per a mòbils, baixeu la nostra guia d'una pàgina de consells i pràctiques recomanades: Simple optimizations for your mobile site.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.