Tulojen pienentyminen

Tulojen pienentymiseen johtuvien syiden määrittäminen

Tässä oppaassa on lisätietoja eri tekijöistä, jotka voivat johtaa tulojen pienentymiseen. Tutustu tärkeimpiin tuottoa tuoviin tekijöihin, hyödyllisiin raportteihin ja joihinkin tulojen optimointiin liittyviin parhaisiin käytäntöihin.

Selvitä, miksi tulosi ovat pienentyneet

Kun alat selvittää tulojen pienentymisen syytä, tutustu ensin tuloihin vaikuttaviin keskeisiin muuttujiin. Tuloihin vaikuttaa moni tekijä, mutta tärkeimpiä muuttujia ovat näyttökerrat, klikkausprosentti (CTR), sivun tuhannen näyttökerran tulot ja klikkauskohtainen hinta (CPC). Näet nämä muuttujat AdSense-tilisi Raportit-sivulta.

Koko tili päiväkohtaisesti -raportti

Raportti, jolla kannattaa aloittaa, on Koko tili päiväkohtaisesti -raportti. Näet raportin seuraavasti:

• Klikkaa Raportit ja valitse Koko tili päiväkohtaisesti.

The Entire account by day report

Suosittelemme, että laajennat ajanjakson vähintään 30:n viime päivän mittaiseksi, jotta saat paremman käsityksen mahdollisista trendeistä.

Tärkeimmät muuttujat

Koko tili päiväkohtaisesti -raportin avulla voit tutkia seuraavia keskeisiä muuttujia. Huomaa, että sinun on aina valittava eri muuttujaryhmä tai yksittäinen muuttuja, kun käyt niitä läpi.

Näyttökerrat
  • Raportti: Koko tili päiväkohtaisesti
  • Muuttujaryhmä: Yleiskatsaus
  • Muuttuja: Näyttökerrat
  • Tarkastettavat asiat: tarkista, onko näyttökertojesi määrä vähentynyt muutaman viime viikon aikana.
Klikkausprosentti tai sivun tuhannen näyttökerran tulot
  • Raportti: Koko tili päiväkohtaisesti
  • Muuttujaryhmä: Klikkaukset
  • Muuttuja: Klikkausprosentti ja sivun tuhannen näyttökerran tulot
  • Tarkastettavat asiat: tarkista, onko klikkausprosentissasi tai sivun tuhannen näyttökerran tuloissasi tapahtunut laskua muutaman viime viikon aikana.
Klikkauskohtainen hinta
  • Raportti: Koko tili päiväkohtaisesti
  • Muuttujaryhmä: Klikkaukset
  • Muuttuja: Klikkauskohtainen hinta
  • Tarkastettavat asiat: tarkista, onko klikkauskohtainen hintasi pienentynyt muutaman viime viikon aikana.

Seuraavat vaiheet

Kun olet selvittänyt tuloihisi vaikuttavan muuttujan, saat lisätietoja seuraavasta vaiheesta klikkaamalla haluamaasi linkkiä alla:

Onko sinulla kysyttävää?

Esitä yhteisölle kysymyksiä