Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Justering af ejendom, der ikke er gjort krav på

Hvis du finder en linjepost på siden "Transaktioner" med teksten "Justering af ejendom, der ikke er gjort krav på", betyder det, at Google har sendt din kontosaldo i dit navn til de statslige myndigheder til sikker opbevaring (denne proces kaldes "hjemfald"). Vi har gjort dette, fordi vi har haft grund til at tro, at din AdSense-konto er forladt.

Vi betragter en konto som forladt, hvis der ikke har været nogen aktivitet på den pågældende konto i to til fem år (afhænger af din hjemstat). Aktivitet på din konto betyder:

• Du har logget ind på din konto.
  • Du har modtaget betaling fra din konto.

Hvad er hjemfald?

Virksomheder i USA er pålagt at videregive aktiver, som de mener er forladt til de statslige myndigheder i USA. For borgere i USA er dette den statslige myndighed i den stat, som du har angivet som din hjemstat. Hvis du bor uden for USA, er det den stat, hvor vores virksomhed er registreret (Delaware).

Hvad skal jeg gøre?

Hvis din saldo er hjemfaldet til de statslige myndigheder, kan du ansøge hos kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i din stat om at få pengene returneret til dig. Du kan finde kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, ved at indtaste navnet på din stat sammen med teksten "unclaimed property" i Google Søgning.

Hvordan kan jeg undgå, at min kontosaldo hjemfaldes?

Hvis du vil forhindre, at din kontosaldo hjemfaldes, anbefaler vi, at du regelmæssigt logger ind på din AdSense-konto, så vi ved, at du stadig er interesseret i den. Hvis din kontosaldo er tilstrækkelig høj, kan du også sikre dig, at du opfylder betingelserne for at modtage betaling. De mest almindelige årsager til ikke at modtage betaling er:

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan logge ind på min AdSense-konto?

Google bruger ét login til alle Google-produkter og -tjenester. Hvis du har mistet adgangen til din Google-konto, kan du gennemgå dine indstillinger for kontogendannelse.

Hvad gør jeg, hvis ovenstående muligheder for kontogendannelse ikke fungerer for mig?

Hvis du ikke kan få adgang til din Google-konto igen, skal du opkræve saldoen fra den offentlige myndighed, når dine penge er hjemfaldet. Hvis din saldo er hjemfaldet til de statslige myndigheder, kan du ansøge hos kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i din stat om at få pengene returneret til dig.

Du kan finde kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i dit område, ved at åbne din browser og søge på google.com. Angiv navnet på din stat og udtrykket "ejendom, der ikke er gjort krav på" i søgefeltet.