Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een overzicht van AdSense

Tips voor het bijhouden en verbeteren van de advertentieopbrengsten

De beste tips van onze AdSense-specialisten op basis van hun ervaring met kleine en grote uitgevers:

• Zorg dat uw site een positieve gebruikerservaring biedt

Het succes van uw site is afhankelijk van de gebruikerservaring. Er zijn waarschijnlijk veel andere sites zijn die soortgelijke services aanbieden, en dus is het van belang uw site te onderscheiden in de ogen van uw gebruikers door een betere ervaring te bieden.
  • Ontwikkel een strategie voor meerdere schermen

Het is duidelijk dat de mobiele markt snel groeit. Zorg dat u een mobiele strategie voor uw site heeft.
  • Experimenteer met A/B-tests

Door een experiment uit te voeren, kunt u een van uw advertentie-instellingen vergelijken met een variant van die instelling om te kijken welke het beste presteert. Met experimenten kunt u onderbouwde beslissingen nemen over hoe u uw advertentie-instellingen het best kunt configureren. Op die manier kunt u uw inkomsten verhogen.
  • Krijg ideeën voor betere accountprestaties

Het gedeelte Mogelijkheden is geheel gewijd aan het verbeteren van uw accountprestaties. U kunt dit zien als een persoonlijke assistent die mogelijkheden afstemt op uw account.
  • Integreer uw AdSense-account met Google Analytics

Google Analytics is een krachtige tool waarmee u beter inzicht kunt krijgen in de bezoekers van uw site en de juiste strategie voor uw site kunt definiëren. Door AdSense met Google Analytics te integreren, kunt u de prestaties van uw advertenties en de ervaring van uw gebruikers verbeteren.