Usean päätelaitteen tukemista koskevia ohjeita

Usein kysyttyä mobiilikäyttöön optimoituja verkkosivustoja (moninäyttösivustoja) koskevista käytännöistä

Kun luot moninäyttösivustoa, sivuston on oltava AdSensen ohjelmakäytäntöjen mukainen. Haluamme tehdä moninäyttöön liittyvät käytäntömme entistä tutummiksi, joten kokosimme yhteen seuraavat AdSense-julkaisijoiden usein kysymät kysymykset.

Laajenna kaikki Tiivistä kaikki

Ovatko yleiset AdSense for Content ‑käytännöt voimassa myös silloin, kun käytän AdSense for Content ‑ohjelmaa älypuhelimella tai tabletilla?
Ovat. AdSense-käytännöt koskevat kaikkia AdSense sisällölle ‑yksiköitä käytettävästä laitteesta riippumatta.
Onko tietokoneiden ja älypuhelimien käytännöissä eroja sen suhteen, kuinka monta AdSense sisällölle ‑mainosta sivustolla voi näkyä?
Ei. Sivustolla voi näkyä yhtä monta mainosta, katseltiinpa sitä sitten tietokoneella tai älypuhelimella. Mainosinventaarin arvoa koskevan käytäntömme mukaan et saa sijoittaa sivullesi enemmän mainoksia kuin sisältöä.
Voinko käyttää AdSensen responsiivisen mainoskoodin sijasta omaa ratkaisuani ja valita sen avulla dynaamisesti tiettyjen näyttökokojen yhteydessä näkyvän AdSense-mainosyksikön koon?
Tämä vaihtelee. Lue lisää sallituista mainoskoodin muokkauksista ohjelmakäytännöistämme. Perehdy erityisen tarkasti AdSensen responsiivista mainoskoodia käsittelevään artikkeliin.

AdSensen responsiivinen mainoskoodi on suunniteltu niin, että se muuttaa mainosyksikön kokoa automaattisesti sivun ulkoasun mukaan. Jos responsiivinen mainoskoodimme ei vastaa tarpeitasi, voit mainoskoodiasi muokkaamalla määrittää yleisen muodon (vaakasuuntainen, pystysuuntainen tai suorakaide), jota mainosyksikön on noudatettava, tai asettaa mainosyksikölle tarkan koon CSS:n avulla. Lue lisää responsiivisen mainoskoodin lisäominaisuuksista.

Responsiivisen mainoskoodin lisäominaisuuksien käyttäminen edellyttää, että teen muutoksia mainoskoodiini. Eikö oman mainoskoodin muokkaaminen kuitenkin ole AdSense-käytännön vastaista?
Ei tässä tapauksessa. Oman reagoivan mainoskoodin muokkaaminen ja joko mainosyksikön yleisen muodon (vaaka, pysty ja/tai suorakaide) tai tarkan koon määrittäminen CSS:n avulla katsotaan AdSense-mainoskoodin hyväksyttäväksi muutokseksi.
Huomaa, että lisäominaisuuksien käyttäminen ei ole suositeltavaa, ellet ole varma siitä, miten omaa mainoskoodia muokataan.
Voinko käyttää responsiivisia mainoksia ei-responsiivisella sivustollani?
Kyllä. Responsiiviset mainosyksikkömme toimivat myös ei-responsiivisilla sivustoilla. Jotta käyttäjäkokemus olisi paras mahdollinen, suosittelemme kuitenkin, että teet sivustostasi moninäytölle optimoidun. Multi-Screen-ohjeissa on lisätietoja sivuston optimoinnista moninäytölle.
Olen lisännyt kaksi vierekkäistä mainosta tietokoneelle suunnitellulle responsiiviselle sivustolleni. Voinko piilottaa toisen kyseisistä mainoksista mobiilikäyttöön optimoiduilla sivustoilla?
Kyllä. Julkaisijamme voivat piilottaa responsiivisia mainosyksiköitä tiettyjen mobiililaitteiden näyttökokojen osalta ja parantaa näin käyttökokemusta. Varmista kuitenkin, että noudatat mainosyksikön piilottamista koskevia ohjeitamme, jotta piilotat mainokset varmasti oikein ja vältyt tarpeettomilta piilotettuihin mainoksiin kohdistuvilta mainospyynnöiltä. Huomaa, että toiminnon vääränlainen käyttöönotto saattaa huonontaa tuloksia ja rikkoo sääntöjämme.
Jos käytän koodia display:none responsiivisen mainosyksikköni piilottamiseen, johtaako se tarpeettomiin mainospyyntöihin?
Ei. Tarpeettomia mainospyyntöjä ei lähetetä, kun toimit mainosyksikön piilottamiseen liittyvien ohjeiden mukaan eivätkä mainokset ole näkyvissä.
Mikä on paras käytäntö useiden mainosten sijoitteluun yhdelle sivulle mobiilikäyttöön optimoidulla verkkosivustolla?
Mainosten sijoittelukäytäntöjen noudattamisen lisäksi suosittelemme optimoimaan mainoksen sijoittelut, jotta käyttökokemuksesta saadaan paras mahdollinen. Voit katsoa moninäyttöön liittyviä optimointivinkkejä moninäyttöstrategian toteuttamisoppaasta.