Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledninger i optimering til forskellige enheder

Ofte stillede spørgsmål vedrørende vores politik for mobiloptimerede websites (flere skærme)

Når du opretter et website til flere skærme, er det vigtigt at sørge for, at dit website overholder AdSense-programpolitikkerne. Vi har samlet disse ofte stillede spørgsmål fra AdSense-udgivere for at give dig mulighed for at lære vores politikker for flere skærme at kende.

Udvid alle Skjul alle

Gælder standardpolitikkerne for AdSense til indhold (AFC), hvis jeg bruger AFC på min smartphone eller tablet?
Ja. AdSense-politikkerne gælder for alle AFC-enheder, uanset hvilken enhed det er.
Skelner politikken mellem, hvor mange AFC-annoncer jeg kan få vist på et website, der vises på en computer, i forhold til et website, der vises på avancerede enheder?
Nej. Der er ingen forskel på, hvor mange AFC-annoncer du kan få vist på et website, der vises på en computer i forhold til et website, der vises på en avanceret mobilenhed. I henhold til vores politik vedrørende beholdningsværdi må du ikke placere flere annoncer end indhold på din side.
Kan jeg bruge min egen tilpassede løsning til dynamisk at vælge AdSense-annonceenhedens størrelse, der vises på visse skærmstørrelser, i stedet for AdSense-annoncekoden til responsive annoncer?
Det afhænger af flere ting. Se vores programpolitikker for at finde ud af, hvilke ændringer af annoncekoden du må foretage. Bemærk i den forbindelse vores artikel om AdSenses annoncekode til responsive annoncer.

AdSenses annoncekode til responsive annoncer er lavet til automatisk at tilpasse annonceenhedens størrelse til dit sidelayout. Hvis vores responsive annoncekode ikke opfylder alle dine behov, kan du ændre den ved at angive en generel form (vandret, lodret og/eller rektangel), som din annonceenhed skal overholde, eller en bestemt størrelse på din annonceenhed via CSS. Få flere oplysninger om de avancerede funktioner i kode til responsive annoncer.

Der står, at jeg skal ændre min annoncekode, hvis jeg vil bruge de avancerede funktioner i annoncekoden til interaktive annoncer. Er det ikke i strid med AdSense-politikken, hvis jeg ændrer min annoncekode?
Nej, ikke i dette tilfælde. Hvis du ændrer din annoncekode til responsive annoncer for at angive en generel form (vandret, lodret og/eller rektangel), som din annonceenhed skal overholde, eller en præcis størrelse på din annonceenhed via CSS, anses det for at være en acceptabel ændring af AdSense-annoncekoden.
Bemærk, at vi kun anbefaler brug af de avancerede funktioner, hvis du føler dig tryg ved at ændre annoncekoden.
Kan jeg bruge interaktive annoncer på et website, der ikke er interaktivt?
Ja, vores interaktive annonceenheder fungerer også på websites, der ikke er interaktive. Men for at få den bedste brugeroplevelse, anbefaler vi, at du også tilpasser dit website til at understøtte forskellige skærmstørrelser. Du kan få flere oplysninger om understøttelse af flere skærme i vores Startvejledning i optimering til forskellige enheder.
Jeg har implementeret to annoncer ved siden af hinanden på mit responsive website til computere. Er det muligt at skjule den ene af mine to annoncer på websites, der er optimeret til brug på mobil?
Ja, vi tillader udgivere at skjule responsive annonceenheder for bestemte størrelser på mobilenheders skærme for at forbedre brugeroplevelsen. Men du skal sørge for at følge vores vejledning i at skjule din annonceenhed for at sikre en korrekt implementering og undgå aktivering af unødvendige skjulte annonceanmodninger. Bemærk, at forkert implementering kan medføre lavere effektivitet og overtræder vores politikker.
Vil det medføre unødvendige annonceanmodninger, hvis jeg bruger display:none til at skjule min interaktive annonceenhed?
Nej. Bare du følger vejledningen i at skjule din annonceenhed, så bliver der ikke foretaget unødvendige annonceanmodninger, når der ikke vises annoncer.
Hvad er den optimale løsning til at placere flere annoncer på én side på et mobiloptimeret website?
Ud over at følge vores politikker om annonceplacering opfordrer vi dig til at optimere dine annonceplaceringer, så du opnår en positiv brugeroplevelse. Se vores Vejledning i implementering af løsninger med henblik på optimering til forskellige enheder for at få tips til optimering af flere skærme.