Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Klikfrequentie (CTR)

De klikfrequentie (CTR) is het percentage vertoningen dat tot een klik heeft geleid.

CTR = Clicks / Impressions

Was dit nuttig?
Hoe kunnen we dit verbeteren?

Meer hulp nodig?

Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen

true
' data-mime-type=
Uw AdSense-pagina

Maak kennis met de AdSense-pagina: een nieuwe bron waar u gepersonaliseerde informatie en nieuwe mogelijkheden in uw account kunt vinden om het maximale uit AdSense te halen.

Zoeken
Zoekopdracht verwijderen
Zoeken sluiten
Google-apps
Hoofdmenu
Zoeken in het Helpcentrum
true
157
false