Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug Google Analytics sammen med AdSense

Manglende AdSense-data i Analytics

Hvis du kun kan se få eller slet ingen AdSense-data på din Analytics-konto, og du allerede har tilknyttet konti skal du gennemgå nedenstående problemer for at finde ud af, hvad årsagen er.

Hvis du ikke har tilknyttet konti endnu, skal du gennemgåKnyt din Google Analytics 4-ejendom til AdSense og Ofte stillede spørgsmål om at oprette tilknytning mellem AdSense og Analytics.

Har du tilknyttet den korrekte Analytics-konto?

På din AdSense-konto skal du gå til siden "Administrer dine Google Analytics-tilknytninger" og tjekke dine Analytics-tilknytninger. Du kan også gå til din Analytics-konto og tjekke dine tilknytninger under Administrator og derefter Ejendomstilknytninger og derefter Google AdSense-tilknytninger.

Hvis du har tilknyttet den forkerte Analytics-konto, skal du fjerne tilknytningen af konti og derefter tilknytte den korrekte konto.

Har du indsat Analytics-koden på alle dine AdSense-sider?

Tjek, at Google-tagget er konfigureret korrekt på dine websites. Din GA4-webejendom skal være konfigureret til indsamling af data via Google-tagget.

Har du tilknyttet kontiene for mere end 24 timer siden?

Når du har tilknyttet konti, kan der gå op til 24 timer, før der indsamles data.

Sammenligner du dine Analytics-data med AdSense til indhold-annoncedata?

AdSense-rapporter i Analytics sporer kun AdSense til indhold-annoncer. Når du genererer en rapport på din AdSense-konto, skal du sørge for at vælge AdSense til indhold som produkt. Derved sikres det, at du sammenligner de rigtige data.

Bemærk! Hvis du har konfigureret Google-tagget korrekt, og du konstaterer dataafvigelser i dine AdSense- og Analytics-rapporter, skal du gennemgå Datakvalitet og dataafvigelser for at finde ud af, hvad årsagen kan være.