Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Falten dades d'AdSense a Analytics

Si veieu molt poques dades o cap dada d'AdSense al vostre compte d'Analytics i ja heu enllaçat comptes, reviseu els problemes següents per esbrinar quina en pot ser la causa.

Si encara no heu enllaçat comptes, consulteu l'article Enllaçar la propietat de Google Analytics 4 a AdSense i les preguntes més freqüents sobre l'enllaçament d'AdSense i d'Analytics.

Heu enllaçat el compte d'Analytics correcte?

Al compte d'AdSense, aneu a la pàgina "Gestioneu els enllaços de Google Analytics" i comproveu els enllaços d'Analytics. O bé, al compte d'Analytics, podeu comprovar els enllaços a Administració, Enllaços de propietat i, tot seguit, Enllaços de Google AdSense.

Si heu enllaçat el compte d'Analytics incorrecte, desenllaceu els comptes i torneu a enllaçar-lo al compte correcte.

Heu col·locat el codi d'Analytics en totes les pàgines d'AdSense?

Comproveu que l'etiqueta de Google estigui configurada correctament als vostres llocs web. La propietat web de GA4 s'ha de configurar per recollir dades mitjançant l'etiqueta de Google.

Heu enllaçat els comptes fa més de 24 hores?

Després d'enllaçar els comptes, les dades poden tardar fins a 24 hores a recollir-se.

Esteu comparant les vostres dades d'Analytics amb les dades dels anuncis d'AdSense per a continguts?

Els informes d'AdSense a Analytics només fan un seguiment dels anuncis d'AdSense per a continguts. Quan genereu un informe al compte d'AdSense, assegureu-vos de seleccionar AdSense per a continguts com a producte. Això garantirà que compareu les dades correctes.

Nota: si heu configurat l'etiqueta de Google correctament i observeu discrepàncies de dades als informes d'AdSense i d'Analytics, reviseu la secció Qualitat de les dades i discrepàncies per esbrinar-ne la causa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.