Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Middelpunt

Kwartielen zijn een standaardmethode voor het meten van de effectiviteit van videoadvertenties. Er wordt vastgesteld welk percentage van een bepaalde video is bekeken door een gebruiker. Een telling van het aantal gebruikers dat 50% (Kwartiel 2) van een videoadvertentie heeft bekeken.