Welkom bij het AdSense Helpcentrum. Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 17 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Weergavesnelheid

Het percentage keren dat een aangevraagde videoadvertentie wordt geretourneerd en het afspelen daarvan wordt gestart.

Advertentievertoningen/Advertentieverzoeken