Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Søknaden min om en fullt aktivert AdSense-konto ble ikke godkjent

Bare AdMob-publisister

Hvis søknaden din om en fullt aktivert AdSense-konto ikke ble godkjent, ber vi deg først om å lese meldingen om søknadsstatus som vi har sendt deg på e-post. Denne meldingen inneholder flere detaljer om hvorfor søknaden ikke ble godkjent. Hvis du vil ha mer informasjon, ber vi deg sette deg inn i de vanligste grunnene til at søknader avslås, og se hvilken fremgangsmåte du bør følge videre.

Hvis du har gjort de nødvendige endringene for å rette opp i problemene vi har spesifisert i e-posten, kan du sende inn søknaden på nytt. Sånn gjør du det:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Følg veiledningen under «Legg til AdSense for innhold».