Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mijn aanvraag voor een volledig geactiveerd AdSense-account is geweigerd

Alleen voor AdMob-uitgevers

Als uw aanvraag voor een volledig geactiveerd AdSense-account niet is goedgekeurd, bekijkt u eerst het bericht dat we u hebben gestuurd over de status van uw aanvraag. Dit bericht bevat meer informatie over waarom de aanvraag niet is goedgekeurd. Bekijk voor meer informatie onze lijst met veelvoorkomende afkeuringsredenen en de stappen die u kunt volgen.

Als u de benodigde wijzigingen heeft aangebracht om de problemen op te lossen die in de e-mail worden vermeld, kunt u uw aanvraag opnieuw indienen. Ga als volgt te werk:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Volg de instructies bij 'AdSense voor content toevoegen'.