Hakemukseni AdSense-tilin täydestä aktivoimisesta hylättiin

Vain AdMob-julkaisijat

Jos AdSense-tilin täyttä aktivointia koskevaa hakemustasi ei ole hyväksytty, lue ensin sinulle lähetetty sähköpostiviesti, jossa kerrotaan tarkemmin hylkäämisen syistä. Lisätietoja saat luettelosta, jossa on eritelty yleisimmät hylkäämisperusteet sekä ohjeet ongelmien korjaamiseen.

Jos olet tehnyt tarvittavat muutokset sähköpostissa ilmoitettujen ongelmien korjaamiseksi, voit lähettää hakemuksen uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Seuraa Lisää AdSense sisällölle ‑kohdan ohjeita.