Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Se ha rechazado mi solicitud de cuenta de AdSense completamente activada

Solo para editores de AdMob

Si hemos rechazado su solicitud de cuenta de AdSense completamente activada, lea el mensaje que le hemos enviado por correo electrónico para informarle, ya que incluye los motivos que nos han llevado a tomar esta decisión. Para obtener más información, consulte nuestra lista de los motivos de rechazo más habituales y los pasos que debe seguir para solucionar los problemas.

Si ha hecho los cambios que se indican en el correo electrónico y ha corregido los problemas, puede volver a enviar la solicitud. Siga estos pasos para hacerlo:

1. Inicie sesión en su cuenta de AdSense.
  2. Haga clic en Anuncios.
  3. Siga las instrucciones de "Agregar AdSense para contenido".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda