Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Lightbox-advertenties

Lightbox-advertenties zijn een type uitvouwbare advertentie dat tot een zeer groot formaat kan worden uitgevouwen (tot wel 1000 x 600 pixels). Wanneer een gebruiker ervoor kiest interactie met een lightbox-advertentie te hebben (door de muisaanwijzer twee seconden boven de advertentie te houden), wordt de advertentie in het midden van uw pagina uitgevouwen. Nadat de advertentie is uitgevouwen, wordt de achtergrond van uw pagina grijs weergegeven door middel van een doorzichtige laag. Zo krijgt de gebruiker een advertentie-ervaring die bijna het volledige scherm in beslag neemt. Lightbox-advertenties hebben een indeling met sterke betrokkenheid en zijn alleen beschikbaar in het Google Display Netwerk (GDN).

Lightbox-advertenties worden weergegeven als advertenties van derden en worden gemaakt door Google-gecertificeerde leveranciers van rich media voor de topadverteerders in het Display Netwerk. Adverteerders betalen op basis van kosten per opdracht (CPE) voor lightbox-advertenties. Dit betekent dat u inkomsten genereert voor lightbox-advertenties wanneer een gebruiker ervoor kiest interactie met de advertentie te hebben, bijvoorbeeld door de muisaanwijzer twee seconden op de advertentie te plaatsen, waardoor de advertentie wordt uitgevouwen.