Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Optimeringstips til dit website og dine annoncer

Optimering er den proces, hvor du foretager ændringer for at forbedre kvaliteten af dit website, trafikken på websitet og effektiviteten af dine AdSense-annoncer. Afhængigt af dine optimeringsmål kan det betyde, at vi ændrer dit website eller din annonceimplementering. Optimering kan hjælpe dig med at øge din AdSense-omsætning, forbedre anvendeligheden på dit website, få mere trafik osv.

Nedenfor kan du se tips til, hvordan du kan forbedre annonceeffektiviteten og oprette bedre websites.

Tips til annonceimplementering

• Prøv automatiske annoncer: Fokuser på dit indhold, og få din virksomhed til at vokse med automatiske annoncer. De er nemme at konfigurere og har avancerede tilpasningsfunktioner, som f.eks. antal indlæste annoncer, som giver dig mulighed for at styre, hvor mange annoncer der vises på dine sider. Automatiske annoncer tilbyder også forskellige annonceformater, så du kan tilpasse annonceoplevelsen på dit website:
    • Hvis du vil øge antallet af annoncepladser på din side, kan du overveje at bruge det sideplacerede format.
    • Aktivér Multiplex-annoncer, hvis du vil anbefale andet indhold på dit website.
    • Prøv formater såsom vignetter og ankre, som er effektive på både mobilenheder og computere, og som kan øge dine annoncers synlighed.
  • Eksperimentér med dine AdSense-kontoindstillinger: Gå til siden Optimering på din konto for at se tilpassede anbefalinger, der kan være med til at sikre dig større indtjening.
  • Kør eksperimenter for at forbedre dine annonceindstillinger. Eksperimenter giver dig mulighed for at sammenligne en af dine annonceindstillinger med en variation af den pågældende indstilling, så du kan se, hvilke der klarer sig bedst. Eksperimenter hjælper dig med at tage kvalificerede beslutninger om, hvordan du vil konfigurere dine annonceindstillinger, hvilket kan hjælpe dig med at øge indtjeningen. Du kan lade Google køre eksperimenter på indstillingerne for dine annonceformater og automatisk anvende ændringer, der giver forbedringer af din omsætning eller brugeroplevelse.
  • Gør dine annoncer mere synlige med synlighed. Sørg for at øge antallet af synlige annonceeksponeringer på dit website. Dette vil sandsynligvis føre til flere klik og et større indtægtspotentiale. Følg vores optimale løsninger i forbindelse med synlighed, hvis du vil opnå en synlighedsrate på over 70 % for dine mest effektive annonceenheder: Reducer sidelængden, placer annoncerne lige over skillelinjen, brug lodrette annonceenheder (særligt på computere), fortsæt med at skabe engagerende indhold, øg sidehastigheden.
  • Skift dine annonceenheder med fast størrelse til responsive annonceenheder ved at opdatere deres annoncekode. Hvis du ikke kan opdatere din annoncekode, kan du aktivere indstillingen for optimering af annoncestørrelser.
  • Sørg for, at du ikke blokerer annoncer uden grund. Hvis du blokerer for mange annoncørwebadresser, annoncenetværk, generelle eller følsomme kategorier, kan dette reducere annonceeffektiviteten, da der er færre annoncører i auktionsbudgivningen på din beholdning. Få flere oplysninger i vores vejledning i, hvordan du tillader og blokerer visning af annoncer.
  • Det er vigtigt, at du både tager højde for brugeroplevelsen og AdSense-programpolitikkerne, når du placerer annoncer på dit website. Se vores optimale løsninger vedrørende annonceplaceringer. Du kan også blive fortrolig med Bedre annoncestandarder. Vi opfordrer på det kraftigste AdSense-udgivere til at kigge på deres Rapport om annonceoplevelse og løse eventuelle problemer, der er registreret.

Tips til websiteoptimering

• Optimer mobilversionen af dit website. Konstant forbindelse til internettet, som ikke mindst er et resultat af udbredelsen af smartphones, giver udgivere flere muligheder for at holde kontakten med deres brugere. Ved at fokusere på optimering til forskellige skærmstørrelser kan man udnytte disse muligheder med henblik på at nå ud til en større målgruppe og dermed i sidste ende opnå øget omsætning. Få flere tips under Optimeringer til mobilwebbet.
  • Opret et AMP-website: Hvis du opretter et AMP-first-website, får du en høj effektivitet, dvs. hurtigere indlæsningstid for siden, en bedre brugeroplevelse på mobilenheder og meget mere overordnet trafik.
  • Tjek sidehastigheden for dit website: Vi anbefaler, at du bruger Google PageSpeed Insights-værktøjet til at kontrollere din sidehastighed.
  • Udarbejd en trafikstrategi: Se vores trafiktips om, hvordan du øger og optimerer trafikken på dit website.
  • Det kan godt betale sig at bruge søgemaskineoptimering til dit website. Se vores SEO for nybegyndere.
  • Det er vigtigt for alle websites på nettet at optimere kvaliteten af brugeroplevelsen for at skabe gode resultater på langt sigt. Uanset om du er virksomhedsejer, marketingmedarbejder eller udvikler, kan netstatistikker hjælpe dig med at prioritere oplevelsen på dit website og registrere muligheder for forbedring. Se, hvordan du måler netstatistikker med dit nuværende analyseværktøj.