Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Ta en skärmdump för att lösa ett AdSense-problem

Ibland kan AdSense-supporten be om en skärmdump för att hjälpa dig att lösa ett annonsproblem. Följ anvisningarna nedan när du behöver ta en skärmdump. När du har tagit skärmdumpen bifogar du den i ett e-postmeddelande till supportteamet.

På den här sidan

Android

Så här tar du en skärmdump på en Android-enhet:

1. Öppna webbplatsen som du vill ta en skärmdump av.
  2. Håll in strömbrytaren i några sekunder. Tryck sedan på Skärmdump.

Om det inte fungerar trycker du på och håller in strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt i några sekunder.

3. En bild av skärmen sparas på enheten.
  4. Högst upp på skärmen visas ikonen för att ta en skärmbild Skärmdump.

Läs mer om hur du tar en skärmdump på din Android-enhet.

Chrome OS

Så här tar du en skärmdump på en Chromebook:

1. Visa webbplatsen som du har problem med.
  2. Tryck på Ctrl + Visa fönster . (Tryck på Ctrl + F5 på tangentbord som inte är anpassade till Chrome OS.)

Skärmdumpen sparas som en PNG-fil i mappen Nedladdningar.

Mer information finns i Kortkommandon på Chromebook.

Microsoft Windows eller Mac OS

Du kan även se supportsidorna för operativsystemets utvecklare: