Ta en skärmbild för att lösa ett AdSense-problem

Ibland kan AdSense-supporten be om en skärmbild för att hjälpa dig att lösa ett annonsproblem. Följ anvisningarna nedan när du behöver ta en skärmbild. När du har tagit skärmbilden bifogar du den i ett e-postmeddelande till supportteamet.

Android

Så här tar du en skärmbild på en Android-enhet:

1. Öppna webbplatsen som du vill ta en skärmbild av.
  2. Håll in strömbrytaren i några sekunder. Tryck sedan på Skärmbild.

Om det inte fungerar trycker du på och håller in strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt i några sekunder.

3. En bild av skärmen sparas på enheten.
  4. Högst upp på skärmen visas skärmbildsikonen Skärmdump.

Läs mer om hur du tar en skärmbild på din Android-enhet.

Chrome OS

Så här tar du en skärmbild på en Chromebook:

1. Visa webbplatsen som du har problem med.
  2. Tryck på Ctrl + Visa fönster . (Tryck på Ctrl + F5 på tangentbord som inte är anpassade till Chrome OS.)

Skärmbilden sparas som en PNG-fil i mappen Nedladdningar.

Mer information finns i Kortkommandon på Chromebook.

Microsoft Windows eller Mac OS

Läs supportsidorna som tillhandahålls av operativsystemets utvecklare: