Feilsøking for annonser

Slik tar du en skjermdump

Fra tid til annen kan det hende et medlem av brukerstøtteteamet vårt ber om en skjermdump for å hjelpe deg med å løse et problem du har med annonsene dine. Følg trinnene nedenfor når du skal ta en skjermdump.

Hvis du bruker en PC:

1. Mens du ser på nettstedet du har problemer med, trykker du på PrtScrn- eller Print Screen-tasten, som vanligvis befinner seg øverst til høyre på tastaturet.
  2. Åpne Microsoft Paint ved å gå til Start-menyen, Programmer, Tilbehør og til slutt Paint.
  3. Når du har åpnet Paint, velger du «Rediger» fra menyen øverst. Klikk deretter «Lim inn».
  4. Nå når skjermdumpen din vises i Paint, velger du «Fil» fra menyen øverst og klikker «Lagre som».
  5. Fra rullegardinmenyen øverst på «Lagre som»-menyen velger du å lagre filen på skrivebordet ditt.
  6. Gi filen navnet «adsense.jpg», velg «JPEG» som format fra «Filtype»-rullegardinlisten, og klikk deretter Lagre.

Hvis du bruker Mac OSX:

1. Åpne «Grab»-programmet, som vanligvis befinner seg i Programmer -> Verktøy
  2. Velg Ta bilde -> Vindu
  3. Klikk på vinduet du vil ta en skjermdump av.
  4. Lagre skjermdumpen som «adsense.jpg».

Hvis du bruker Mac 9.x eller under trykker du på «Command+Skift+3» mens du ser på nettstedet du har problemer med. Dette oppretter en fil på skrivebordet ditt (vanligvis med navnet «picture1.png»).

Når du har fulgt de nødvendige trinnene, er du klar til å legge ved den lagrede skjermdumpen i e-postmeldingen du sender til brukerstøtten vår.