Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tag et screenshot for at løse et AdSense-problem

Der kan være tilfælde, hvor et medlem af AdSense-supportteamet beder dig om at tage et screenshot som en hjælp til at løse et konkret annoncerelateret problem. Brug nedenstående fremgangsmåde til at tage et screenshot. Når du har taget dit screenshot, kan du vedhæfte det til den mail, som du sender til supportteamet.

Android

Sådan tager du et screenshot på en Android-enhed:

1. Åbn det website, du vil tage et screenshot af.
  2. Hold afbryderknappen inde i nogle få sekunder. Tryk derefter på Screenshot.

Hvis det ikke virker, skal du holde både afbryderknappen og lydstyrke ned-knappen inde i et par sekunder.

3. Din enhed tager et billede af skærmen og gemmer det.
  4. Du kan se ikonet for screenshot Skærmbillede øverst på skærmen.

Få flere oplysninger om, hvordan du tager et screenshot på din Android-enhed.

Chrome OS

Sådan tager du et skærmbillede på en Chromebook:

1. Gå til det website, som du har problemer med, og sørg for, at problemet er synligt.
  2. Tryk på Ctrl + Vis vinduer . Hvis du ikke har et Chrome OS-tastatur, skal du trykke på Ctrl + F5.

Dit screenshot gemmes som en PNG-fil i mappen "Downloads".

Se Tastaturgenveje på Chromebook for at få flere oplysninger.

Microsoft Windows eller Mac OS

Se de supportsider, som udvikleren af dit operativsystem har stillet til rådighed: