Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Sådan tager du et skærmbillede

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at tage et skærmbillede, f.eks. af et medlem af dit supportteam, som på den måde bedre kan hjælpe dig med et problem, du oplever med dine annoncer. Følg nedenstående trin for at tage et skærmbillede. Når du har taget dit skærmbillede, kan du vedhæfte det til den e-mail, som du sender til dit supportteam.

Chrome OS

Sådan tager du et skærmbillede på en Chromebook:

1. Gå til det website, som du har problemer med, og sørg for, at problemet er synligt.
  2. Tryk på Ctrl + skift vindue. (Hvis du ikke har et Chrome OS-tastatur, skal du trykke på Ctrl + F5).

Dit skærmbillede gemmes som en PNG-fil i mappen "Downloads".

Få flere oplysninger under Tastaturgenveje på Chromebook

Microsoft Windows eller Mac OS

Få flere oplysninger på de supportsider, der stilles til rådighed af udvikleren af dit operativsystem: