Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Fer una captura de pantalla per resoldre un problema relacionat amb AdSense

Alguna vegada, pot ser que un membre de l'equip del Servei d'assistència d'AdSense us sol·liciti una captura de pantalla per ajudar-vos a resoldre un problema relacionat amb els vostres anuncis. Per fer una captura de pantalla, seguiu els passos següents. Quan hàgiu fet la captura de pantalla, adjunteu-la al correu electrònic que envieu al Servei d'assistència al client.

Android

Per fer una captura de pantalla en un dispositiu Android, seguiu aquests passos:

1. Obriu el lloc web del qual voleu fer una captura.
  2. Premeu el botó d'engegada durant uns quants segons. Tot seguit, toqueu Captura de pantalla.

Si això no funciona, manteniu premuts els botons d' engegada i d'abaixar el volum alhora durant uns quants segons.

3. El dispositiu farà una foto de la pantalla i la desarà.
  4. A la part superior de la pantalla veureu la icona de captura de pantalla Captura de pantalla.

Obteniu més informació sobre com podeu fer una captura de pantalla al vostre dispositiu Android.

Chrome OS

Per fer una captura de pantalla en un Chromebook, seguiu aquests passos:

1. Visualitzeu el lloc web amb el qual teniu dificultats.
  2. Premeu Ctrl+Mostra les finestres . Si el vostre teclat no és de Chrome OS, premeu Ctrl+F5.

La captura de pantalla es desarà com a fitxer PNG a la carpeta "Baixades".

Per obtenir més informació, consulteu l'article Tecles de drecera de Chromebook.

Microsoft Windows o Mac OS

Consulteu les pàgines d'assistència proporcionades pel desenvolupador del vostre sistema operatiu:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.