Opret en responsiv annonceenhed

Responsive annonceenheder giver dig mulighed for at understøtte en lang række enheder (dvs. computere, telefoner, tablets m.m.) ved automatisk at tilpasse deres størrelse, så de passer til dit sidelayout. Uanset hvilken enhed brugere bruger, når du besøger dit website, kan responsive annonceenheder hjælpe dig med at give dem en god annonceoplevelse.

Selvom vores responsive annonceenheder er designet til at fungere på sider med responsivt webdesign, kan de også bruges på websites, der ikke er responsive. Hvis du har planer om at optimere til forskellige enheder på et senere tidspunkt, kan du spare tid ved at tilføje responsive annonceenheder allerede nu. Bemærk! Hvis du vil erstatte dine nuværende annonceenheder med responsive annonceenheder, skal du først fjerne den gamle annoncekode og derefter tilføje den nye annoncekode til responsive annonceenheder. Du kan få hjælp til at opbygge dit første website, der er optimeret til forskellige enheder, i vores Startvejledning i optimering til forskellige enheder.

Følg denne vejledning for at oprette en ny responsiv annonceenhed:

1. Generér annoncekoden.

Sådan genererer du annoncekoden til en interaktiv annonceenhed:

• Opret en annonceenhed på sædvanlig vis, idet du undervejs i processen sørger for at vælge "Responsiv" i rullemenuen Annoncestørrelse, og klik på Gem, og hent kode.
  2. Placer annoncekoden på dit website.

Kopiér annoncekoden, og indsæt den i HTML-kildekoden for den side, hvor annoncen skal vises. Husk! Den arver dynamisk sin størrelse fra den overordnede container.

Når du har placeret annoncekoden, anbefaler vi, at du tester dine annoncer på forskellige enheder og skærme for at sikre dig, at den interaktive egenskab fungerer efter hensigten.

Sådan sporer du responsive annonceenheders effektivitet

Du kan spore dine responsive annonceenheders effektivitet via rapporten Annonceenheder på siden Rapporter. Se rapporten Annoncematerialestørrelser, hvis du vil spore størrelsen af de annoncer, der er blevet vist i dine responsive annonceenheder.