Politikker for videobeholdning

Indtægtsgenerering af videobeholdningen er en metode til at tilføre videoindhold yderligere værdi til gavn for både udgivere, brugere og annoncører. For at sikre, at videobeholdningen, der genererer indtægt via Google-annoncekoden ("Videobeholdning"), giver en positiv oplevelse for udgivere, brugere og annoncører, har vi angivet nedenstående krav til arten og implementeringen af videobeholdningen.

Beskriv beholdningen korrekt og præcist

1. Videobeholdningen skal angive erklæringer med nøjagtige signaler (se webadresseparametre for VAST-annoncetag for Ad Manager), herunder:
    • Hørbarhed for annonceplacering: Kan høres som standard eller er slået fra (se parameteren vpmute for Ad Manager).
    • Type af annonceplacering: Videoannoncer, der vises i videoafspillere med videoindhold, skal være nøjagtigt deklareret som enten "Instream-annonce" eller "Tilhørende indhold" (se parameteren plcmt for Ad Manager). Videoannoncer, der vises på placeringer, der ikke er videoafspillere, kræver ikke erklæringer, og de fastlægges automatisk af Google ud fra beholdningsformatet som enten "Mellemliggende" eller "Separat" placering.
      • "Instream-annonce" er en video- eller lydannonce, der afspilles i streamen for video- eller lydindhold, hvor video- eller lydindholdet er i fokus for brugerens besøg eller udtrykkeligt anmoder brugeren om.

Eksempel: En videoannonce, der afspilles før, midt i eller efter streamen af et videoindhold, som brugeren har anmodet om.

• "Ledsagende indhold" betyder en videoannonce, som afspilles i forbindelse med streaming af videoindhold, der ledsager det primære indhold, som er målet for brugerens besøg, hvor afspilning af det ledsagende videoindhold ikke er hovedformålet med brugerens besøg, og hvor brugeren ikke udtrykkeligt har anmodet om det pågældende indhold. Placeringer til annoncer af typen "ledsagende indhold" skal indlæses i brødteksten på siden, og lyden skal som standard være slået fra.

Eksempel: En videoannonce, som afspilles før, under eller efter streaming af videoindhold, der afspilles med lyden slået fra og kun udgør en lille del af den primære side med redaktionelt indhold.

• "Mellemliggende annonce" betyder en videoannonce, som afspilles uden samtidig streaming af andet videoindhold ved en overgang mellem forskellige typer indhold, hvor videoannoncen er det primære fokus på siden og udgør størstedelen af viewport.

Eksempel: En videoannonce, som afspilles uafhængigt af streaming af andet videoindhold, og som er placeret fuldt synlig ved et naturligt skillepunkt eller en naturlig overgang mellem forskellige typer indhold.

• "Selvstændig" betyder en videoannonce, som afspilles uden samtidig streaming af andet videoindhold, hvor videoannoncen ikke er det primære fokus på siden.

Eksempel: En videoannonce, som afspilles uafhængigt af streaming af andet videoindhold, og som er placeret i et banner ved en artikelsides højre kant.

Bemærk! For Ad Managers vedkommende henviser udtrykket "instream" på sider i Hjælp til Ad Manager og under produktindstillingerne både til annoncer af typen "instream" og "ledsagende indhold" som defineret i disse politikker. Hvad angår Ad Manager-videobeholdning, der i henhold til disse politikker er rubriceret som beholdning til annoncer af typen "instream" eller "ledsagende indhold", skal kravene i de respektive politikker overholdes.

Brug understøttede implementeringer

1. Instream-placeringer eller ledsagende indholdsplaceringer skal bruge Googles Interactive Media Ads SDK eller Googles programmatiske adgangsbibliotek på understøttede platforme, medmindre der benyttes et officielt Google-betaprogram.
    • Partnere og udgivere må ikke bruge interkative medieannonceprodukter til at tjene penge på YouTube-indhold. Når det gælder YouTube-indhold, skal partnere og udgivernes indtægtsgenerering finde sted via YouTubes partnerprogram.
  2. Mellemliggende eller selvstændige placeringer skal bruge løsninger fra Google: På nettet: Google Publisher-tags I appen: Google Mobile Ads SDK (til Ad Manager; til AdMob).
    • Det er ikke tilladt at bruge Googles Interactive Media Ads SDK til placeringer, der er beregnet til mellemliggende eller selvstændige annoncer, medmindre der er tale om placeringer i spil.

Vær med til at sikre annoncørerne større værdi

1. Videobeholdningsindhold eller styringselement (f.eks. knapperne afspil, sæt på pause, slå lyden fra, spring over og luk) i videobeholdning, herunder eventuelt annonceindhold og eventuelle styringselementer til annoncer, må ikke blokeres eller skjules, og funktionaliteten må ikke begrænses.
  2. Når det gælder placeringer til instream-annoncer, må der hverken anmodes om eller vises lydannoncer på placeringer, hvor lyden er slået fra.

Respekter brugeren

1. Videobeholdningen må afspilles automatisk, forudsat at:
    • Kun én videobeholdning på tværs af alle placeringstyper kan afspilles automatisk med lyd ad gangen.
      • Når det gælder placeringer til annoncer af typen "instream" eller "ledsagende indhold", må autoplay desuden kun være aktiveret for én synlig videoafspiller ad gangen.
    • Autoplay må ikke aktiveres, før mindst 50 % af annonceenheden er synlig.
  2. Videobeholdning må være "klæbende", hvis følgende betingelser er opfyldt:
    • Muligheden for at lukke videoen eller annoncen skal vises i hele video- eller annonceindholdets varighed. Denne valgmulighed må ikke være skjult, blokeret eller ikke-fungerende.
    • Når det gælder placeringer til annoncer af typen "instream" eller "ledsagende indhold", skal videoafspilleren starte i det primære indhold, og den må kun flyttes til en "klæbende" placering, når brugeren flytter den væk fra siden ved hjælp af rullefunktionen.
Bemærk! Vores politikker definerer den type indhold, som youtubere og udgivere kan tjene penge på med Google-annoncekoden. Ovenstående krav garanterer ikke kvaliteten af de placeringer, de køber, for annoncører.

Tips vedrørende denne politik

Selvom disse politikker beskriver minimumskravene for indtægtsgenerering på videobeholdningen, kan forskellige videoimplementeringer og -signaler medføre forskellige niveauer af indtægtsgenerering fra forskellige købere. Standardbilledformater (4:3 eller 16:9 for videoer i liggende format; 3:4, 4:5 eller 9:16 for videoer i stående format; 1:1 for videoer i kvadratisk format) og hørbare placeringer resulterer generelt i en højere indtægtsgenerering. Vi anbefaler, at partnere eksperimenterer for at finde den konfiguration, der fungerer bedst for dem.

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.