Polítiques de l'inventari de vídeos

La monetització de l'inventari de vídeos és una manera d'aportar valor addicional al contingut de vídeo, cosa que beneficia els editors, els usuaris i els anunciants. Per garantir que l'inventari de vídeos que es monetitza amb el codi d'anunci de Google ("inventari de vídeos") ofereixi una experiència positiva als editors, als usuaris i als anunciants, hem establert els requisits següents pel que fa a la naturalesa i la implementació de l'inventari de vídeos.

Descriure l'inventari amb precisió

1. L'inventari de vídeos ha de proporcionar declaracions amb senyals precisos (en el cas d'Ad Manager, consulteu els paràmetres d'URL de les etiquetes d'anunci VAST), com ara:
    • Audibilitat de l'emplaçament d'anuncis: audible de manera predeterminada o silenciat (en el cas d'Ad Manager, consulteu el paràmetre vpmute).
    • Tipus d'emplaçament d'anuncis: els anuncis de vídeo que es difonen en reproductors de vídeo amb contingut de vídeo s'han de declarar de manera precisa com a emplaçaments "in-stream" o de "contingut complementari" (en el cas d'Ad Manager, consulteu el paràmetre plcmt). Els anuncis de vídeo que es difonen en emplaçaments que no són de reproductor de vídeo no requereixen declaracions i Google els classifica automàticament segons el format d'inventari com a emplaçaments "intersticials" o "independents".
      • "In‐stream" fa referència a un anunci de vídeo o d'àudio que apareix en el marc de la reproducció en continu de contingut de vídeo o d'àudio, quan aquest contingut motiva la visita de l'usuari o quan l'usuari l'ha sol·licitat explícitament.

Exemple: un anunci de vídeo que apareix abans, durant o després de la reproducció en continu de contingut de vídeo sol·licitat per l'usuari.

• "Contingut complementari" fa referència a un anunci de vídeo que apareix en el marc de la reproducció en continu del contingut de vídeo que complementa el contingut principal de la visita de l'usuari, quan el contingut de vídeo no motiva la visita de l'usuari o quan l'usuari no l'ha sol·licitat explícitament. Els emplaçaments de contingut complementari s'han de carregar dins del cos de la pàgina i han d'estar silenciats de manera predeterminada.

Exemple: un anunci de vídeo que es reprodueix abans, durant o després de la reproducció en continu del contingut de vídeo silenciat que ocupa una petita part d'una pàgina principalment editorial.

• "Intersticial" fa referència a un anunci de vídeo que apareix sense la presència de cap altre contingut de vídeo en estríming en una transició entre continguts, quan l'anunci de vídeo és l'element central de la pàgina i ocupa la major part de la finestra gràfica.

Exemple: un anunci de vídeo que és independent de qualsevol altre contingut de vídeo en estríming i que s'emplaça amb visualització completa en una pausa natural o en una transició entre continguts.

• "Independent" fa referència a un anunci de vídeo que apareix sense la presència de cap altre contingut de vídeo en estríming, quan l'anunci de vídeo no és l'element central de la pàgina.

Exemple: un anunci de vídeo que és independent de qualsevol altre contingut de vídeo en estríming i que s'emplaça en un bàner situat a la barra dreta de la pàgina d'un article.

Nota: en el cas d'Ad Manager, els termes "instream" o "in-stream" de les pàgines del Centre d'ajuda i dels controls del producte fan referència tant a "in-stream" com a "contingut complementari" tal com es defineixen en aquestes polítiques. L'inventari de vídeos d'Ad Manager que sigui "in-stream" o "contingut complementari" segons aquestes polítiques ha de complir els requisits corresponents de les polítiques.

Utilitzar implementacions compatibles

1. Els emplaçaments in-stream o de contingut complementari han d'utilitzar l'SDK d'anuncis multimèdia interactius de Google o la biblioteca d'accés programàtic de Google en plataformes compatibles, tret que participeu en un programa beta oficial de Google.
    • Els partners i editors no poden fer servir productes d'anuncis multimèdia interactius per monetitzar contingut de YouTube; ho han de fer a través del Programa per a partners de YouTube.
  2. Els emplaçaments intersticials o independents han de fer servir solucions proporcionades per Google: al web, les etiquetes de Google Publisher Tag i, en aplicacions, l'SDK d'anuncis de Google per a mòbils (per a Ad Manager i per a AdMob).
    • L'SDK d'anuncis multimèdia interactius de Google no està permès per als emplaçaments intersticials o independents, tret dels emplaçaments en jocs.

Protegir el valor de l'anunciant

1. El contingut de l'inventari de vídeos i els seus controls (per exemple, reproduir, posar en pausa, silenciar, ometre o ignorar), inclosos el contingut o els controls dels anuncis (si n'hi ha), no poden estar amagats o bloquejats i han de ser funcionals.
  2. En el cas dels emplaçaments in-stream, els anuncis d'àudio no es poden sol·licitar ni difondre en emplaçaments silenciats.

Respectar l'usuari

1. L'inventari de vídeos es pot reproduir automàticament, sempre que:
    • Només es reprodueixi automàticament amb so un sol inventari de vídeos alhora en tots els tipus d'emplaçaments.
      • A més, en el cas dels emplaçaments in-stream i de contingut complementari, només pot mostrar-se automàticament a la visualització un reproductor de vídeo alhora.
    • L'anunci no es reprodueixi automàticament fins que no sigui visible, com a mínim, el 50 % del bloc d'anuncis.
  2. L'inventari de vídeos pot ser fix, sempre que:
    • Es mostri una opció per ignorar-lo durant tot el vídeo o contingut de l'anunci. Aquesta opció no pot estar amagada o bloquejada i ha de ser funcional.
    • En el cas dels emplaçaments in-stream o de contingut complementari, el reproductor de vídeo ha de començar al contingut principal i només ha de passar a un emplaçament fix quan l'usuari el desplaci fora de la pàgina.
Nota: les nostres polítiques defineixen el tipus de contingut que els creadors i els editors poden monetitzar amb el codi d'anunci de Google. Els requisits anteriors no garanteixen als anunciants la qualitat dels emplaçaments que compren.

Consells per entendre aquesta política

Malgrat que aquestes polítiques detallen les directrius mínimes per monetitzar l'inventari de vídeos, les diferents implementacions i senyals de vídeos poden provocar diferències en els nivells de monetització de diferents compradors. Per exemple, les relacions d'aspecte estàndard (4:3 o 16:9 per als vídeos horitzontals; 3:4, 4:5 o 9:16 per als vídeos verticals o 1:1 per als vídeos quadrats) i els emplaçaments audibles solen generar una monetització més alta. Recomanem als partners que facin experiments per trobar la configuració que els funcioni millor.

Obteniu més informació sobre els termes d'ús generalitzat a les polítiques i sobre el seu significat al glossari