Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Zichtbare actieve weergave

Het percentage vertoningen dat zichtbaar was, van alle meetbare vertoningen. Deze statistiek heeft alleen betrekking op vertoningen van normale advertentieblokken van AdSense voor inhoud, AdSense voor video en AdSense voor games, niet op gegevens van blokken met links of gegevens van dynamische toewijzing in Google Ad Manager. Meer informatie

Alle zichtbare advertenties zijn meetbaar, omdat u niet kunt bevestigen dat een advertentie aan de criteria voor zichtbaarheid heeft voldaan, tenzij dit kan worden gemeten. Stel dat de advertenties op uw site 100 meetbare vertoningen hebben ontvangen. Dit betekent dat er 100 vertoningen zijn waarvoor de tags van Actieve weergave de zichtbaarheid konden meten. Als slechts 10 van deze 100 vertoningen werden gemeten als zichtbaar, zou de site een 'Zichtbaarheid actieve weergave' van 10% hebben.