Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Llista de comprovació de proveïdors de trànsit

Si us esteu plantejant adquirir trànsit que arribi al vostre lloc web, cal que dediqueu temps a entendre exactament quin trànsit rebreu. En concret, heu d'entendre com us enviarà trànsit el proveïdor i quin tipus de trànsit rebreu. També heu de configurar el compte d'AdSense i el programa d'analítica web (com ara Google Analytics) de tal manera que us permeti supervisar el trànsit.

Hem creat una llista de preguntes que heu de fer quan comenceu a explorar com podeu col·laborar amb un proveïdor de trànsit. La llista està pensada com una ajuda per guiar les converses amb els proveïdors de trànsit amb qui us estigueu plantejant treballar, però no pretén ser exhaustiva:

• On es mostraran els anuncis?

• Si no reconeixeu les pàgines en què s'emplaçaran els anuncis, pregunteu com reben el trànsit aquestes pàgines i si podeu veure'n les fonts del trànsit.
    • Si el proveïdor de trànsit no pot proporcionar detalls concrets, com ara URL d'exemple, o informació sobre si les pàgines reben el trànsit de fonts orgàniques o comprades, heu d'anar amb compte perquè no sabreu el tipus de trànsit que rebreu.
  • Com podeu verificar l'emplaçament dels anuncis?

• Demaneu de veure'l en temps real.
    • Si no aconseguiu obtenir URL de mostra en què pugueu veure els vostres anuncis, considereu-ho un senyal d'advertiment. És possible que no vulgueu que els vostres anuncis es mostrin en pàgines per a adults o en altres continguts no relacionats.
  • Quina diferència hi ha entre el cost d'aquest proveïdor de trànsit i el d'altres?

• Si aquest proveïdor de trànsit cobra molt menys per un emplaçament d'anuncis similar, pregunteu com pot oferir preus així de baixos.
    • Si els preus semblen massa bons per ser veritat i el proveïdor de trànsit no us pot donar una explicació raonable sobre com pot pagar tan poc a la seva xarxa, pot ser un senyal que el seu trànsit no es mostra en pàgines de valor alt.
  • Qui són els altres partners que compren trànsit a aquest mateix proveïdor?

• És bo saber si aquests altres partners utilitzen serveis de verificació d'anuncis i què opinen en general aquests serveis sobre el trànsit que ha enviat el proveïdor.
    • Si no aconseguiu trobar altres partners que estiguin emplaçant anuncis amb aquest mateix proveïdor de trànsit, també pot ser un senyal que heu d'anar amb compte.

Aquí teniu altres preguntes que us pot interessar fer:

• Amb quina constància arribarà el trànsit al lloc web, dia a dia o setmana a setmana?
  • Hi ha disponibles informes detallats de les fonts del trànsit?
  • Les fonts del trànsit seran fàcils d'identificar als registres de trànsit o als programes d'analítica web?
  • Com podeu mesurar el percentatge de conversions dels anuncis?

Un cop hàgiu parlat amb un proveïdor de trànsit i vulgueu avançar, també és molt important que pugueu supervisar el trànsit que envia al vostre lloc web. Sempre és millor començar amb una petita prova, com ara enviant trànsit només a algunes de les vostres pàgines i supervisant el rendiment que té. Per obtenir instruccions més detallades sobre com podeu supervisar el trànsit, consulteu l'article sobre com podeu segmentar el trànsit. Si observeu que un proveïdor està enviant trànsit que no esperàveu o us preocupa la qualitat del trànsit, us recomanem que desactiveu la font del trànsit immediatament i que ens ho feu saber. Per obtenir més informació general sobre l'activitat no vàlida, visiteu el centre de recursos per a la qualitat del trànsit d'anuncis.