Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Om plasseringsmålretting

Én av måtene annonser kan målrettes mot AdSense-publisistenes nettsteder på, er gjennom plasseringsmålretting. Ved hjelp av plasseringsmålretting kan Google Ads-annonsører velge bestemte nettsteder som de ønsker at annonsene sine skal vises på.

Annonsører finner nettstedplasseringer i Google Ads-produktet. Finn ut mer om administrerte plasseringer.

Hvis nettstedet ditt er en del av AdSense-nettverket, skal annonsører kunne se det automatisk som en tilgjengelig plassering når de søker etter nettsteder.