Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Sobre la segmentació per emplaçament

Una de les maneres en què els anuncis s'orienten als llocs web dels editors d'AdSense és mitjançant la segmentació per emplaçament, que permet als anunciants de Google Ads triar llocs web concrets en què volen que es mostrin els seus anuncis.

Els anunciants troben emplaçaments de llocs web al producte de Google Ads. Obteniu més informació sobre els emplaçaments gestionats.

Si el vostre lloc web forma part de la xarxa d'AdSense, serà automàticament visible per als anunciants com un emplaçament disponible quan cerquin llocs web.