Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Homepagerapporten: inzicht in uw inkomsten

Ga naar uw AdSense-homepage om uw geschatte inkomsten, uw laatste betaling en uw huidige saldo te bekijken. #geschatteinkomsten #definitieveinkomsten

De rapporten in uw AdSense-account zijn bedoeld om u een goede schatting te geven van de huidige activiteit in uw account. Deze rapporten geven echter niet uw definitieve inkomsten weer. Vele factoren kunnen van invloed zijn op het bedrag dat uiteindelijk aan u wordt uitbetaald. Zodra uw inkomsten definitief zijn, worden ze weergegeven op de pagina Transacties. Eventuele opbrengst uit ongeldige klikken of vertoningen wordt aan de betreffende adverteerders terugbetaald als dat van toepassing is en mogelijk is. Als uw account is gedeactiveerd wegens ongeldige activiteit, krijgt u geen betalingen meer. De opbrengst van het account wordt aan de adverteerders terugbetaald als dat van toepassing is en mogelijk is.

Tip: Vanaf maart 2022 en in de loop van de volgende maanden krijgen YouTube-inkomsten een aparte homepage en een eigen betalingsaccount in AdSense. Bekijk meer informatie over de homepage en het betalingsaccount voor YouTube.

Inkomsten op uw homepage

Op de homepage van uw account wordt de volgende informatie weergegeven:

• Geschatte inkomsten: goede schattingen van uw recente accountactiviteit van vandaag, gisteren, deze maand tot nu toe en afgelopen maand.
  • Saldo: in dit gedeelte worden 2 inkomstenniveaus weergegeven:
    • Het huidige saldo van uw inkomsten dat nog niet is uitbetaald. Dit saldo hoeft niet het totale bedrag te zijn van de te ontvangen betalingen. Google kan correcties aanbrengen in het bedrag, bijvoorbeeld voor verschillen door afronding, inkomsten uit ongeldige activiteit die moeten worden afgetrokken van uw inkomsten of eventuele bijschrijvingen aan het eind van de maand.
    • Uw meest recente betaling.

Inkomstenaanpassingen

We kunnen correcties aanbrengen in uw geschatte of definitieve inkomsten wegens ongeldige vertoningen of klikken, wat betekent dat we de inkomsten mogelijk verwijderen uit het aan u te betalen saldo. Ongeldige activiteit kan te wijten zijn aan problemen met verkeersbronnen of advertentie-implementatie. Voor meer informatie raden we aan dat u AdSense-beleid: een handleiding voor beginners en tips voor het voorkomen van ongeldige activiteit leest.

Wij behouden ons het recht voor de inkomsten van een uitgever aan te passen wanneer een adverteerder die op de site van de uitgever heeft geadverteerd, de betaling niet uitvoert.

Omdat we de integriteit van ons detectiesysteem voor ongeldige activiteit moeten kunnen garanderen en willen voorkomen dat gebruikers het systeem omzeilen, kunnen we geen informatie geven over de grootte van de aanpassing per dag of per kanaal. Deze bescherming tegen ongeldige activiteit wordt toegepast om ervoor te zorgen dat ons netwerk van AdSense-sites een veilige en nuttige omgeving is voor adverteerders, uitgevers en gebruikers.