Betalingen

Startpaginarapporten: inzicht in uw inkomsten

De rapporten in uw AdSense-account zijn bedoeld om u een goede schatting te geven van de huidige activiteit in uw account. Deze rapporten geven echter niet uw definitieve inkomsten weer. Vele factoren kunnen van invloed zijn op het bedrag dat uiteindelijk aan u wordt uitbetaald. Zodra uw inkomsten definitief zijn, worden ze weergegeven op de pagina Transacties. Eventuele opbrengst uit ongeldige klikken of vertoningen wordt aan de betreffende adverteerders terugbetaald als dat van toepassing is en mogelijk is. Als uw account is uitgeschakeld wegens ongeldige activiteit, kunt u geen betalingen ontvangen en wordt de opbrengst van het account aan de betreffende adverteerders terugbetaald als dat van toepassing is en mogelijk is.

Op de startpagina van uw account wordt de volgende informatie weergegeven:

• Geschatte inkomsten: goede schattingen van uw recente accountactiviteit van vandaag, gisteren, deze maand tot nu toe en afgelopen maand
  • Definitieve inkomsten: in dit gedeelte worden twee niveaus van inkomsten weergegeven:
    • 'Huidig saldo': het huidige saldo van uw nog niet uitbetaalde inkomsten. Dit saldo hoeft niet het totale bedrag te zijn van de te ontvangen betalingen. Google kan correcties aanbrengen in het bedrag, vanwege verschillen door afronding, inkomsten uit ongeldige activiteit die moeten worden afgetrokken van uw inkomsten, of eventuele bijschrijvingen aan het einde van de maand.
    • 'Meest recente betaling': de laatste betaling die u heeft ontvangen.

We kunnen correcties aanbrengen in uw geschatte of definitieve inkomsten vanwege ongeldige vertoningen of klikken, wat betekent dat we de inkomsten kunnen verwijderen uit het aan u te betalen saldo. Ongeldige activiteit kan te wijten zijn aan problemen met verkeersbronnen of advertentie-implementatie. We raden u aan de Handleiding voor beginners en onze Tips voor het voorkomen van ongeldige activiteit te raadplegen voor meer informatie.

Wij behouden ons het recht voor de inkomsten van een uitgever aan te passen wanneer een adverteerder die op de site van de uitgever heeft geadverteerd, zijn betaling niet voldoet.

Om de integriteit van ons detectiesysteem voor ongeldige klikken te garanderen en te voorkomen dat gebruikers het systeem omzeilen, kunnen we geen informatie geven over hoeveel klikken er per dag of per kanaal worden aangepast. Deze bescherming tegen ongeldige klikken wordt toegepast om ervoor te zorgen dat ons netwerk van AdSense-sites een veilige en nuttige omgeving is voor adverteerders, uitgevers en gebruikers.