Maksut

Etusivun raportit: Tulojen hahmottaminen

AdSense-tilin raporttien on tarkoitus antaa tarkkoja arvioita tilin nykyisestä toiminnasta. Raportit eivät kuitenkaan kerro toteutuneita tulojasi. Useat tekijät voivat vaikuttaa summaan, joka sinulle lopulta maksetaan. Toteutuneet tulosi julkaistaan Maksutapahtumat-sivullasi. Jos mahdollista, kelpaamattomista klikkauksista tai impressioista kertyneet tulot palautetaan takaisin asianosaisille mainostajille. Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan takia, et saa maksuja ja hyvitämme mahdollisuuksien mukaan tilillä olevat tulot asianosaisille mainostajille.

Tulot etusivulla

Tilisi etusivulla näytetään seuraavat tiedot:

• Arvioidut tulot ovat tilisi viimeisimpiin tapahtumiin (tänään, eilen, tässä kuussa tähän mennessä ja viime kuussa) perustuvia arvioita.
  • Saldo-osiossa esitetään kaksi tulotasoa:
    • Maksamattomien tulojen nykyinen saldo. Saldo ei välttämättä ole sama kuin sinulle maksettava summa. Google voi tarvittaessa tehdä oikaisuja esimerkiksi pyöristyserojen, kelpaamattoman toiminnan oikaisun tai muiden kuun lopussa tehtävien hyvitysten vuoksi.
    • Viimeisin maksu.

Tulojen oikaisut

Voimme tehdä oikaisuja arvioituihin tai toteutuneisiin tuloihin siten, että kelpaamattomat näyttökerrat tai klikkaukset huomioidaan. Tämä tarkoittaa, että voimme pienentää maksettavaa saldoasi. Kelpaamaton toiminta voi johtua liikenteen lähteisiin tai mainosten käyttöönottoon liittyvistä ongelmista. Suosittelemme tutustumaan AdSense-käytäntöjen aloitusoppaaseen ja kelpaamattoman toiminnan estämisvinkkeihin, joista saat lisätietoa aiheesta.

Pidätämme oikeuden tehdä oikaisuja julkaisijan tuloihin siinä tapauksessa, että julkaisijan sivustolla mainoksia näyttänyt mainostaja jättää maksunsa suorittamatta.

Emme voi antaa tarkkoja tietoja päivä- tai kanavakohtaisista oikaisuista, koska haluamme säilyttää kelpaamattoman toiminnan tunnistusjärjestelmämme eheyden ja varmistaa, etteivät käyttäjät pysty kiertämään järjestelmää. Huomaa, että kelpaamattoman toiminnan suojaukset ovat käytössä, jotta AdSense-sivustojen verkosto pysyy turvallisena ja hyödyllisenä ympäristönä mainostajille, julkaisijoille ja käyttäjille.