Maksut

Etusivun raportit: tulojen ymmärtäminen

AdSensen etusivulta voit tarkistaa arvioidut tulosi, viimeisen maksusi ja nykyisen saldosi. #arvioidut_tulot #lopulliset_tulot

AdSense-tilillä olevien raporttien tarkoitus on antaa tarkkoja arvioita tilin toiminnasta. Raportit eivät kuitenkaan kerro toteutuneita tulojasi. Sinulle lopulta maksettava summa voi riippua monista tekijöistä. Toteutuneet tulosi julkaistaan Maksutapahtumat-sivullasi. Jos mahdollista, kelpaamattomista klikkauksista tai impressioista kertyneet tulot palautetaan takaisin asianosaisille mainostajille. Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan takia, et voi saada maksuja ja tilillä olevat tulot hyvitetään mainostajille mahdollisuuksien mukaan.

Vinkki: YouTube-tuloille julkaistaan AdSensessa erillinen etusivu ja maksutili, joita aletaan ottaa käyttöön maaliskuussa 2022 ja jotka tulevat seuraavan muutaman kuukauden kuluessa kaikkien saataville. Lue lisää YouTube-etusivusta ja ‑maksutilistä.

Tulot etusivulla

Näet tilisi etusivulta seuraavat tiedot:

• Arvioidut tulot ovat tilisi viimeisimpiin tapahtumiin (tänään, eilen, tässä kuussa tähän mennessä ja viime kuussa) perustuvia arvioita.
  • Saldo-kohdassa näkyy kaksi tulotasoa:
    • Maksamattomien tulojen nykyinen saldo. Saldo ei välttämättä ole sama kuin sinulle maksettava summa. Google voi tarvittaessa tehdä oikaisuja esimerkiksi pyöristyserojen, kelpaamattomaan toimintaan perustuvan oikaisun tai muiden kuun lopussa tehtävien hyvitysten vuoksi.
    • Viimeisin maksu.

Tulojen oikaisut

Voimme tehdä oikaisuja arvioituihin tai toteutuneisiin tuloihin ottaaksemme niissä huomioon kelpaamattomat impressiot tai klikkaukset. Tällöin maksettava summa voi pienentyä. Kelpaamaton toiminta voi johtua liikenteen lähteisiin tai mainosten käyttöönottoon liittyvistä ongelmista. Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme tutustumaan AdSense-käytäntöjen aloitusoppaaseen ja kelpaamattoman toiminnan estämisvinkkeihin.

Pidätämme oikeuden tehdä oikaisuja julkaisijan tuloihin siinä tapauksessa, että mainostaja, jonka mainoksia näkyy julkaisijan sivustolla, jättää maksunsa suorittamatta.

Emme voi antaa tarkkoja tietoja päivä- tai kanavakohtaisista oikaisuista, koska haluamme pitää kelpaamattoman toiminnan tunnistusjärjestelmämme toimivana ja varmistaa, etteivät käyttäjät pysty kiertämään järjestelmää. Huomaa, että kelpaamattoman toiminnan suojaukset ovat käytössä, jotta AdSense-sivustojen verkosto pysyy turvallisena ja hyödyllisenä ympäristönä mainostajille, julkaisijoille ja käyttäjille.