Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes de la pàgina d'inici: entendre els guanys

Visiteu la pàgina d'inici d'AdSense per comprovar els vostres guanys estimats, el darrer pagament i el saldo actual. #estimatedearnings #finalizedearnings

Els informes del compte d'AdSense pretenen donar-vos una estimació força precisa de l'activitat actual del compte. Ara bé, aquests informes no representen els guanys finals, perquè hi ha diversos factors que poden influir en l'import que rebeu finalment. Un cop calculats els guanys finals, es publiquen a la pàgina "Transaccions". Si és el cas, i sempre que sigui possible, els ingressos procedents de clics o d'impressions no vàlids es reembossen als anunciants afectats. Si el vostre compte es desactiva per activitat no vàlida, no podreu rebre cap pagament. En els casos en què sigui adient i possible, reembossarem els ingressos del compte als anunciants afectats.

Consell: a partir del març de 2022 i durant els propers mesos, els guanys de YouTube tindran una pàgina d'inici i un compte de pagaments independents a AdSense. Obteniu més informació sobre la pàgina d'inici i el compte de pagaments de YouTube.

Guanys de la pàgina d'inici

A la pàgina d'inici del compte, us mostrem la informació següent:

• Guanys estimats: estimacions aproximades de l'activitat recent del compte (avui, ahir, aquest mes fins ara i el mes passat).
  • Saldo: aquesta secció mostra els dos nivells de guanys següents.
    • Saldo actual dels guanys que encara no se us han pagat. És possible que aquest saldo no reflecteixi l'import exacte que cobrareu. Google pot fer ajustos en l'import, ja sigui per discrepàncies en els arrodoniments, per qualsevol activitat no vàlida que s'hagi d'ajustar en els guanys o bé per altres crèdits que s'apliquen a final de mes, si cal.
    • Pagament més recent.

Ajustos dels guanys

Pot ser que fem ajustos en els vostres guanys estimats o finals per reflectir les impressions o els clics no vàlids, la qual cosa vol dir que és possible que traiem guanys del saldo per pagar. L'activitat no vàlida pot ser conseqüència de problemes amb les fonts del trànsit o la implementació dels anuncis. Us recomanem que consulteu les polítiques d'AdSense: guia d'iniciació i els consells per prevenir l'activitat no vàlida per obtenir més informació.

Ens reservem el dret d'ajustar els guanys d'un editor en cas que un anunciant que hagi publicat anuncis al seu lloc web no pagui.

Per mantenir la integritat del nostre sistema de detecció d'activitat no vàlida i evitar que els usuaris l'eludeixin, no podem proporcionar dades sobre la quantitat que s'ajusta per dia o per canal. Tingueu present que tenim aquestes proteccions d'activitat no vàlida per tal que la xarxa de llocs web d'AdSense sigui un entorn segur i útil per a anunciants, editors i usuaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.