Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

API

Een API (Application Programming Interface) is een interface die een computerapplicatie of -systeem kan gebruiken om toegang te krijgen functies of programma's van derden. AdSense levert een aantal API's voor onze uitgevers, met name de API voor AdSense-beheer.

Ga naar https://developers.google.com/adsense/ voor meer informatie.