Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Bestemmings-URL

Dit is de URL voor de koppeling van de Google-advertenties. Deze pagina wordt geopend als gebruikers op een advertentie klikken om naar de site van de adverteerder te gaan. U moet deze URL kennen als u deze wilt toevoegen aan uw URL-filterlijst om te voorkomen dat de advertenties van een adverteerder worden weergegeven op uw site. Meer informatie...