Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

CTR van advertentie

Voor standaardadvertenties is de klikfrequentie (click-through-rate, CTR) het aantal advertentieklikken gedeeld door het aantal afzonderlijke advertentievertoningen.

CTR van advertentie = klikken/advertentievertoningen

Als uw advertentie bijvoorbeeld 5 klikken heeft gekregen uit 1000 advertentievertoningen, is de klikfrequentie van uw advertentie 0,5%.