Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Advertentieblok

Een advertentieblok bestaat uit een of meer Google-advertenties die worden weergegeven met behulp van een AdSense-advertentiecodefragment. U kunt advertentieblokken maken, aanpassen en beheren op de pagina Advertenties in uw AdSense-account.