Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentie-indeling

De manier waarop een advertentie op uw site aan gebruikers wordt getoond. Een advertentie kan bijvoorbeeld in de content van uw pagina worden weergegeven (bijvoorbeeld tekst- en display-advertenties), bovenaan uw pagina worden weergegeven (bijvoorbeeld ankeradvertenties), enzovoort.

Verschillende advertentie-indelingen kunnen verschillende advertentietypen ondersteunen, zoals tekst, display, video, enzovoort. Advertentie-indelingen kunnen ook variëren in het aantal afzonderlijke advertenties dat ze weergeven. De banneradvertentie-indeling geeft bijvoorbeeld maximaal twee advertenties horizontaal over de pagina weer, en de skyscraper geeft maximaal vier advertenties verticaal weer.