Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Inkomstenaanpassingen

Uw inkomsten kunnen om verschillende redenen kosten of tegoeden bevatten. Deze worden allemaal vermeld op de pagina Transacties. Mogelijke aanpassingen:

• Kosten van AdSense voor zoeken: Zoals vermeld in de Algemene voorwaarden voor AdSense voor zoeken, kunnen uw inkomsten van AdSense voor zoeken worden verrekend met kosten. Dit is alleen van toepassing op een klein aantal uitgevers. Meer informatie
  • Chequekosten: Kosten met betrekking tot speciale verzending van cheques of herroepingsaanvragen.
  • Ongeldige klikken: Uitgevers worden niet betaald voor klikken die ongeldig blijken te zijn. Als klikken in uw rapporten achteraf ongeldig blijken te zijn, worden de inkomsten aangepast en worden adverteerders terugbetaald.
  • Update van Algemene voorwaarden (van toepassing op uitgevers in Egypte, Israël, Rusland, Saudi-Arabië en Turkije): debet- en creditposten die vanwege de update van de Algemene voorwaarden zijn toegepast op het moment dat de contractpartij is gewijzigd van Google Inc. in Google Ireland Limited. Voor deze wijziging waren bepaalde interne boekhoudkundige aanpassingen van uw account vereist, die geen invloed hebben op het saldo van uw account.
  • Overig: Hieronder vallen debet- en creditposten die niet zijn opgenomen in andere categorieën, zoals de overboeking van inkomsten of de kosten voor een verzekerde expresverzending. Deze categorie kan ook af en toe inhoudingen of inkomsten bevatten van adverteerders die betalingsproblemen hebben gehad, zoals vermeld in het gedeelte over betalingen in onze Algemene voorwaarden.