Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Din guide til AdSense

Din guide til AdSense

Google AdSense-logo

Ønsker du at få ekstra omsætning fra dit website med Google AdSense? Disse guider er lavet til hurtigt at få dig i gang, så du kan begynde at tjene penge ved at vise relevante og engagerende annoncer sammen med dit onlineindhold. Du skal blot vælge den vej, der passer til dig for at komme i gang.

Illustration af en person, som opdager noget på en computerskærm

Opdag: Hvad der er værd at vide, inden du tilmelder dig AdSense

Er du interesseret i at få vist annoncer med AdSense? Find nyttige ressourcer, der kan hjælpe dig i gang – artikler, videoer og meget mere.

Illustration, der viser oprettelse og aktivering af en AdSense-konto

Tilmeld dig: Opret og aktivér en AdSense-konto

Er du klar til at tilmelde dig AdSense? Opret din AdSense-konto på blot få trin.

Illustration, der viser start

Start: Få vist dine første annoncer

Er du klar til at begynde at vise annoncer? Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer automatiske annoncer på dit website.

Illustration af en person og en computer med henvisning til indtjening

Tjen penge: Konfigurer din konto til betalinger

Spekulerer du på, hvornår du modtager din betaling? Sørg for, at du er klar til den første AdSense-betaling.

Illustration, der viser Optimize og tips til sporing og forøgelse af annonceomsætningen

Optimer: Tips til sporing og forbedring af annonceomsætningen

Har du en vis erfaring med AdSense? Løft din AdSense-strategi til nye højder