Din guide til AdSense

Google AdSense logo

Ønsker du at få ekstra omsætning fra dit website med Google AdSense? Disse guider er lavet til hurtigt at få dig i gang, så du kan begynde at tjene penge ved at vise relevante og engagerende annoncer sammen med dit onlineindhold. Du skal blot vælge den vej, der passer til dig for at komme i gang.

Opdag: Hvad der er værd at vide, inden du tilmelder dig AdSense

Er du interesseret i at få vist annoncer med AdSense? Find nyttige ressourcer, der kan hjælpe dig i gang – artikler, videoer og meget mere.

Tilmeld dig: Opret og aktivér en AdSense-konto

Er du klar til at tilmelde dig AdSense? Opret din AdSense-konto på blot få trin.

Start: Få vist dine første annoncer

Er du klar til at begynde at vise annoncer? Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer automatiske annoncer på dit website.

Tjen penge: Konfigurer din konto til betalinger

Spekulerer du på, hvornår du modtager din betaling? Sørg for, at du er klar til den første AdSense-betaling.

Optimer: Tips til sporing og forbedring af annonceomsætningen

Har du en vis erfaring med AdSense? Løft din AdSense-strategi til nye højder