Tilpasning av annonser

Slå på eller av bannerannonser for en annonseenhet

Følg denne fremgangsmåten for å slå på eller av bannerannonser for en annonseenhet:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Klikk på Annonseenheter.
  4. Velg annonsetype:

For nye annonseenheter:

1. Klikk på +Ny annonseenhet.
    2. Velg innstilling for denne annonseenheten på Annonsetype-rullegardinmenyen: «Bare tekstannonser», «Tekst- og bannerannonser» eller «Bare bannerannonser».
    3. Tilpass annonseenheten din, klikk på Lagre og hent koden, og legg koden til på sidene dine.

For eksisterende annonseenheter:

1. Merk av i ruten for den aktuelle annonseenheten på listen.
    2. Fra rullegardinlisten Handlinger velger du Rediger annonsetype.
    3. Velg innstilling for denne annonseenheten: «Tekst- og bannerannonser», «Bare tekstannonser» eller «Bare bannerannonser».
    4. Klikk på Angi annonsetype. Endringene trer i kraft i løpet av omtrent ti minutter.

Har du spørsmål?

Spør brukerfellesskapet