Hva er optimalisering?

Hva er det? Optimalisering er prosessen der nettstedet ditt og annonsene dine endres for å forbedre kvaliteten og øke trafikken til nettstedet ditt samt forbedre ytelsen til AdSense-annonser. På bakgrunn av målene dine kan optimalisering omfatte annonseimplementering, forbedringer eller endringer på nettstedet ditt.

Hvorfor bør du optimalisere? Optimalisering av AdSense-annonseimplementeringer og nettstedet ditt, er avgjørende for at du skal oppnå målene dine. Ved hjelp av optimalisering kan du øke AdSense-inntektene dine, bedre brukervennligheten til nettstedet ditt, skape økt trafikk eller oppnå andre mål.

Bruk denne delen for å finne ideer til hvordan du kan forbedre ytelsen til AdSense-annonser samt tips om hvordan du bygger bedre nettsteder.