Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Google-konto

Ett Google-konto fungerar som en övergripande Google-inloggning och består av en e-postadress och ett lösenord.

Även om ett Google-konto liknar en AdSense-inloggning gör Google-kontot det möjligt för dig att enkelt hoppa till vilken som helst av dina Google-tjänster som också delar dessa inloggningsuppgifter (som Google Grupper, Gmail och Froogle). På så sätt förblir du inloggad när du väl loggat in. Du behöver inte logga in och ut mellan flera tjänster.

Om du har problem med att logga in på ditt AdSense-konto med ditt Google-konto kan du ta hjälp av vårt felsökningsverktyg för inloggning.

Om du använder ett Google Workspace-konto måste du se till att AdSense har aktiverats av Google Workspace-administratören innan du använder kontot för att registrera dig för AdSense.