Hva er en Google-konto?

En Google-konto fungerer som hovedpåloggings-ID for Google, og består av én e-postadresse og ett passord.

Selv om en Google-konto minner om en påloggings-ID for AdSense, gjør Google-kontoen deg i stand til å hoppe til alle Google-tjenester som også deler denne påloggings-ID-en (for eksempel Google Grupper, Gmail og Froogle). På denne måten holder det å logge deg på én gang. Du slipper å logge deg av og på når du skal bruke forskjellige tjenester.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til brukerstøtten for Google-kontoer.