Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beheerder

Het hoogste accounttoegangsniveau dat kan worden toegewezen aan een AdSense-gebruiker. Een beheerder:

• Kan elk gedeelte van het account weergeven, bewerken en beheren.
  • Kan de lijst met gebruikers die toegang hebben tot het account weergeven.
  • Kan accounttoegang verstrekken en kan het toegangsniveau van andere gebruikers wijzigen.