Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Uitgevers-ID

Uw uitgevers-ID is de unieke identificatie voor uw account. Om de beveiliging van uw account te waarborgen en het ons gemakkelijker te maken accountspecifieke gegevens te vinden, kan u worden gevraagd deze ID op te geven wanneer u communiceert met Google.

Op zoek naar uw uitgevers-ID? Meer informatie over hoe u uw uitgevers-ID kunt vinden.