Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Lege advertenties

Lege advertenties lopen over in de achtergrond van uw webpagina's. Lege advertenties zijn hierdoor in feite onzichtbaar en hebben dus geen effect op de gebruikerservaring, maar omdat er niets te klikken valt, genereert u ook geen inkomsten.

Houd er rekening mee dat lege advertenties dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag nemen als live advertenties. Stel dat u de advertentiecode van een middelgrote rechthoek van 300 x 250 tussen twee alinea's op uw pagina plaatst. Er is dan een lege ruimte van 300 x 250 zichtbaar tussen de twee alinea's, totdat live advertenties op uw site worden weergegeven.